OVER ONS2022-02-02T21:00:12+00:00

OVER ONS

40 JAAR ERVARING

Freelex is een jong team en bouwt hard aan de toekomst samen met betrouwbare partners, leveranciers, aannemers en opdrachtgevers.

Alexander Wiegmann
Alexander WiegmannEigenaar
Alexander is samen met Fred eigenaar van Freelex.
Fred Knoester
Fred KnoesterEigenaar
Fred is samen met Alexander de eigenaar van Freelex.
Jeroen Quak
Jeroen QuakProjectleider
Jeroen is als Projectleider bij Freelex gestart in februari 2019.

KLANTEN AAN HET WOORD

Voor het  project Kanaalpark in de gemeente Leiden moest een heel leiding tracé verplaatst worden. Op de locatie worden nieuwe appartementen gerealiseerd. De coördinatie en aansturing van de telecom bedrijven hebben wij bij Freelex ondergebracht. Uiteindelijk hebben we ook het maken van een nieuwe gestuurde boring (diameter van 62 cm voor nieuwe telecom en waterleiding) onder het aanwezige spoor door opgedragen incl. het verkrijgen van de benodigde vergunningen etc.

Alexander en Fred zijn enorm gedreven en hebben een goed oog voor de wensen en belangen van hun klanten. Wekelijks werd er uit eigen beweging gebeld om even de voortgang kort te bespreken. De specialistische kennis en hun inzet heeft ons enorm geholpen om de verleggingen op tijd en tegen de laagste kosten te realiseren door o.a. goede afspraken te maken met de betrokken leidingeigenaren en hun uitvoerende partijen.

Sander Vermeer, Gemeente Leiden

Contact? Vul het formulier in

Wij bellen u dan zsm terug!

Deze website gebruikt cookies om de website goed te laten functioneren. Door op 'OK' te klikken of als u verder surft op deze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. OK